Mesaje : 168 Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
Subiect: GTA San Andreas Mier Iun 23, 2010 1:33 pm
Grand Theft Auto: San Andreas[1] (cunoscut şi sub numele de GTA: SA) este un joc video de acţiune şi aventură dezvoltat de Rockstar North. Este al treilea joc 3D GTA şi al cincilea din serie. Iniţial jocul a fost creat pentru PlayStation 2 ( şi lansat în octombrie 2004), iar mai târziu şi pentru Windows şi Xbox. În toate variantele a înregistrat un succes extraordinar de vânzări[necesită citare]. San Andreas a fost precedat de Grand Theft Auto: Vice City şi de Grand Theft Auto III şi este urmat de Grand Theft Auto IV.
Acţiunea are loc în 1992 iar personajul principal este Carl "CJ" Johnson. Acesta se reîntoarce din Liberty City, în Los Santos, pentru a fi acasă la înmormântarea mamei lui. Acolo îşi găseşte familia şi vechea bandă căzute în disgraţie. Pe parcursul jocului CJ află mai multe despre moartea mamei şi intră în diverse afaceri.
flok Founder-GhosT
Mesaje : 170 Data de inscriere : 22/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe DeStoP-uL iuBirI mElE
Subiect: Re: GTA San Andreas Mier Iun 30, 2010 11:47 pm
da ii deja vechi jocku ... deja ii gta IV ce se joaka ... desi se joaka lumea samp ... adika san andreas multyplayer
GhosT- m3nt0L Founder-GhosT
Mesaje : 194 Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare
Subiect: Re: GTA San Andreas Joi Iul 01, 2010 2:26 am
mie imi placea mai de mult si san andreas asta clasicu acum a aparut multiplayer si nimeni nu mai joaca normalu:D